Θέλετε να χάσετε βάρος; Βάλτε την βρώμη στην διατροφή σας

berries g0e83005d1 1280

Το πρωινό θεωρείται το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας, ωστόσο το τι τρώτε παίζει εξίσου καθοριστικό ρόλο. Αν λοιπόν θέλετε να αποφύγετε την υπερφαγία και να ενισχύσετε το αδυνάτισμά σας, η βρώμη είναι ένας εξαιρετικός τρόπος να ξεκινήσετε την ημέρα σας.

Διαβάστε Περισσότερα

“Η άσκηση απελευθερώνει ορμόνες που ονομάζονται ενδορφίνες, οι οποίες προάγουν το αίσθημα ευεξίας και βελτιώνουν τη συνολική διάθεση“

jump g0a7609e85 1280

Μια ώρα γυμναστικής, τρεις φορές την εβδομάδα φαίνεται να είναι ο ιδανικός χρόνος άσκησης, ώστε να βελτιωθούν αρκετά τα συμπτώματα των εφήβων, να αυξηθεί η διαύγεια πνεύματος ,να μειωθούν τα περιττά κιλά.

Διαβάστε Περισσότερα

''Χρυσά'' λαχανικά χρήσιμα για το ανοσοποιητικό σας

lambs lettuce g4baca25d1 1280

Όλοι γνωρίζουμε ότι τα λαχανικά είναι απαραίτητο μέρος μιας υγιεινής διατροφής. Όχι μόνο είναι γεμάτα βιταμίνες, μέταλλα και φυτικές ίνες, αλλά μπορούν επίσης να ενσωματωθούν εύκολα σχεδόν σε κάθε γεύμα.

Διαβάστε Περισσότερα

Οι κορυφαίες τροφές για καλή κυκλοφορία

blood g34975ec82 1280

Η καλή κυκλοφορία του αίματος είναι κομβικής σημασίας, μιας και το αίμα μεταφέρει οξυγόνο και θρεπτικά συστατικά στον ιστό του σώματός σας, απομακρύνει το διοξείδιο του άνθρακα και τα απόβλητα από τους ιστούς, όντας απαραίτητο για τη διατήρηση της ζωής και την προώθηση της υγείας όλων των ιστών του σώματος.

Διαβάστε Περισσότερα