ESPA

Med Beauty Care

Ποιότητα. Eμπειρία. Γνώση.

Ξεκινήσαμε εδώ και 20 χρόνια με μεράκι και διάθεση προσφέροντας υπηρεσίες αναδόμησης και υγείας του δέρματος. Σήμερα συνεχίζουμε με μεγαλύτερη εμπειρία και περισσότερη κατάρτιση. Τα τελευταία χρόνια είμαστε μέλη της Ελληνικής Ακαδημίας Αντιγήρανσης. Συμμετέχουμε στα συνέδρια με θέματα που αφορούν τις τελευταίες εξελίξεις τις ιατρικής αισθητικής,κάνοντας προληπτική ιατρική. "Προλαμβάνειν αντί θεραπεύειν" έλεγαν οι αρχαίοι μας. Η αναγεννητική αισθητική δέρματος,μη επεμβατική (no intensitive), είναι η αρχή που κυριαρχεί στο χώρο μας. Γνωρίζουμε πως το κύτταρο είναι πηγή ενέργειας, παράγει και καταναλώνει την ενέργειά του και έχει την δυνατότητα πάντα να αναπλάθεται και να διορθώνει τις βλάβες του εάν και εφόσον το διεγείρουμε. Αν δεν διεγείρουμε, δεν μικροτραυματίσουμε δεν έχουμε κυτταρικές λειτουργίες επιδιόρθωσης. Διεγείρουμε και ενισχύουμε τους αυτόλογους μηχανισμούς του οργανισμού για να προλάβουμε την γήρανση. Γι΄αυτό λοιπόν τον λόγο εφαρμόζουμε στο κέντρο υγείας δέρματος Med Beauty Care τις ετερόλογες μεσοθεραπείες. 
Παράλληλα χρησιμοποιούμε τις μεθόδους Fraxional, oι οποίες δημιουργούν μικρές διόδους στην κερατίνη στοιβάδα μέσω της διαδικασίας του Fraxneedling.Επίσης πρωτοπορούμε με την μέθοδο των Fraxional ραδιοσυχνοτήτων 2Mhz. Έχουμε έτσι εξαιρετικά αποτελέσματα στην πρόληψη και την θεραπεία της γήρανσης. Ελαχιστοποιούμε τις δυσχρωμίες, μειώνουμε τις ουλές, αυξάνουμε την κολλαγονογέννεση και κάνουμε το δέρμα πιο παχύ και περισσότερο ανθεκτικό. Mέλημά μας δεν είναι να καλύψουμε τις ατέλειες του προσώπου και του σώματος μα να τις διορθώσουμε και να μην χρειάζονται κάλυψη. Γι'αυτό τον λόγο προτείνουμε και εφαρμόζουμε πρωτόκολλα θεραπειών AHA και BHA. Επιπλέον οι στοχευμένες θεραπείες των ματιών για οιδήματα, ρυτίδες, λεπτές γραμμές και μαύρους κύκλους είναι απο τις κορυφέες φροντίδες μας. Η γήρανση του δέρματος δυστυχώς δεν αφήνει ανέπαφη την περιοχή των χειλιών μας. Χάρη στις στοχευμένες καινοτόμες fraxional θεραπείες που εφαρμόζουμε στο χώρο μας μικροδιεγείρουμε την περιοχή,αυξάνοντας την αιματική κυκλοφορία με αποτέλεσμα την παραγωγή υαλουρονικού οξέος, κολλαγόνου και ελαστίνης δίνοντας τους χρώμα και όγκο.
Στο κέντρο υγείας δέρματος Med Beauty Care αξιοποιούμε τις νέες ανακαλύψεις τις ιατρικής αισθητικής και εφαρμόζουμε μη επεμβατικές μεθόδους στις περιοχές του λαιμού και των χεριών όπως επίσης για την πρόληψη και την θεραπεία μελάσματος. Η δερμοαπόξεση (dermabrasion) είναι μια μέθοδος η οποία μας βοηθάει να βελτιώσουμε κάποια δερματικά προβλήματα όπως είναι η λεύκανση,οι λεπτές ρυτίδες, η τόνωση της επιδερμίδας. Η θεραπεία της ακμής είναι μια απο τις παροχές μας και θεραπεύουμε με σύνεση και ευαισθησία τα ιδιαίτερα αυτά δέρματα. Χρησιμοποιούμε συστατικά νανοτεχνολογίας, τα οποία έχουν μικρό μοριακό βάρος και διεισδύουν σε όλο το βάθος του πόρου, ενισχύοντας έτσι την μικροκυκλοφορία. Μέχρι και 70% έχουμε βελτίωση με το κατάλληλο πρωτόκολλο προιόντων για το σπίτι και το δέρμα απο τις πρώτες εβδομάδες φαίνεται 4-6 χρόνια νεότερο. Για να έχουμε μια ολιστική αντιμετώπιση στις δερματικές ατέλειες παρέχουμε συμβουλές σωστής διατροφής και συμπληρώματα διατροφής. Αν δεν έχουμε εσωτερική υγεία δεν μπορούμε να μιλάμε για υγεία του δέρματος. Γνωρίζουμε,όλοι, πως η τροφή μου είναι το φάρμακο μου και το φάρμακο μου είναι η τροφή μου. Παρέχουμε μια απο τις πρωτοποριακές ανακαλύψεις της αναγεννητικής αισθητικής, τον προσωποποιημένο ορό σας. Δημιουργούμε έναν ορό βιοσυμβατό που γίνεται απο το πλάσμα σας. Οι αυξητικοί παράγοντες που περιέχονται στον ορό σας κάνουν την αυτοδιόρθωση στις βλάβες του δέρματος.
Εκτός απο τις θεραπείες του προσώπου θεραπεύουμε και το σώμα. Βοηθάμε να αναδείξετε την ομορφιά σας και να νιώσετε πολύ όμορφα. Μια απο τις καινοτόμες παροχές μας είναι η λιπογλυπτική σώματος MEDCONTUR το οποίο αλλάζει το οβάλ του σώματος.
Επιπλέον, μια απο τις κύριες υπηρεσείες είναι η λεμφική παροχέτευση, με χειρομάλαξη καθώς και το σύστημα της πλατφόρμας των δονήσεων PROELLIXE. Για τις αντιαισθητικές ραγάδες , με την βοήθεια των εξελιγμένων μεθόδων βοηθάμε στη βελτίωση τους.
Αποτριχώσεις γίνονται με όλες τις μεθόδους μα αυτή που ξεχωρίζει είναι αυτή της φωτοδυναμικής (παλμικό φως) και του Laser. Όπως προαναφέραμε μέλημά μας είναι να θεραπεύσουμε και όχι να καλύψουμε τα δερματικά προβλήματα που τυχόν υπάρχουν. Μετά την εφαρμογή των σωστών προιόντων και των κατάλληλων θεραπείων το δέρμα έχει καταπληκτική όψη. Με το μακιγιάζ των προιόντων minerals ολοκληρώνουμε και τελειοποιούμε την εμφάνιση της επιδερμίδας και τα ψεγάδια της.H αναγεννητική αισθητική δέρματος στο κέντρο υγείας δέρματος Med Beauty Care ολοκληρώνεται με το καλύτερο χαμόγελό σας, που σίγουρα θα έχετε!!