• Αρχική
  • Υπηρεσίες
  • Υπηρεσίες Σώματος
  • Energon :Διεγείρει με 22.000 συσπάσεις μέσα σε 30 λεπτά τις νευρικές απολήξεις ενεργοποιώντας τους μύες

Energon :Διεγείρει με 22.000 συσπάσεις μέσα σε 30 λεπτά τις νευρικές απολήξεις ενεργοποιώντας τους μύες

adult g12af16d9d 1280

 

Energon με ενσωματωμένες πέντε νέες τεχνολογίες!

EMS, RF, αναρρόφηση, massage rollers & υπέρυθρο laser.

Η μέθοδος Energon συνδυάζει κεφαλές με τέσσερες τεχνολογίες EMS + RF + laser IR υπερύθρων και παλμική δερμαναρρόφηση ταυτόχρονης εκπομπής. Η ταυτόχρονη παλμική αναδίπλωση του δέρματος, επιτρέπει στις ενέργειες RF, EMS και IR να διεγείρουν με απόλυτη προβλεψιμότητα τα διάφορα στρώματα δέρματος , λιπώδους ιστού, και μυϊκού πλέγματος.

Ιδανικό για:

· Σμίλευση σώματος

· Μείωση κυτταρίτιδας

· Σύσφιξη δέρματος

· Αδυνάτισμα

· Λεμφικό μασάζ

· Διέγερση ινοβλαστών

· Ραβδώσεις

Η προσθήκη τεχνολογίας EMS ηλεκτρομαγνητικών πεδίων καθιστά δυνατή τη δυναμική ενεργοποίηση της μυϊκής μάζας και χαλάρωσης των μυών. Η δυναμική ενεργοποίηση των μυών μπορεί να επιταχύνει περαιτέρω την μικροκυκλοφορία της περιοχής, να βελτιώσει τη λεμφική παροχέτευση και την απομάκρυνση των υπεροξειδίων.

Η εναλλασσόμενη επίσης έσω - έξω αναδρομή πίεση - κίνηση απελευθερώνει από τους μυς ορμόνες που διεγείρουν την καθίζηση των λιπιδίων και μειώνουν τον όγκο των λιποκυττάρων, βελτιώνει τον κυτταρικό μεταβολισμό και την ενδυνάμωση των μυών.

Οι τεχνολογίες RF και EMS μπορούν να λειτουργήσουν κατά μόνας ή σε συνδυασμό όπως επίσης και συνολικά δημιουργώντας μια τέλεια σιλουέτα, και ενισχύοντας την ικανότητα διατήρησης της υγείας και επαναφοράς της στητικότητας του δέρματος .

· Επαναστατικός συνδυασμός τεχνολογιών:

1. Ιδανικό για αδυνάτισμα, μυϊκή ενδυνάμωση και σύσφιγξη.

2. EMS και RF μπορούν να λειτουργούν ταυτόχρονα ή μεμονωμένα και να δρουν ποικιλοτρόπως.

3. Το EMS μπορεί να διεγείρει υποδοχείς στο υποδόριο λίπος. Διεγείρει 22.000 φορές μέσα σε 30 λεπτά τις νευρικές απολήξεις ενεργοποιώντας τους μύες και την περιτονία ταυτόχρονα.

4. Οι τέσσερις τεχνολογίες προωθούν τη γενική υγεία πρωτίστως .