Κρουστικός Υπέρηχος

istockphoto 1355308794 170667a

Ο κρουστικός υπέρηχος είναι μια καινοτομία της ιατρικής τεχνολογίας, που τα τελευταία χρόνια εφαρμόζεται στην κοσμητική ιατρική με εξαιρετικά αποτελέσματα.

Με τον κρουστικό υπέρηχο λιπόλυσης στοχεύουμε τις περιοχές με συσσωρευμένο λιπώδη ιστό. Αποτέλεσμα της θεραπείας είναι η λιπογλυπτική και η σμίλευση σιλουέτας καθώς επιτυγχάνεται σημαντική απώλεια πόντων.

Εκτός από τη μείωση της λιπώδους μάζας βελτιώνεται η αιματική και λεμφική κυκλοφορία, καταπολεμούνται τα οιδήματα, και μειώνεται θεαματικά η κυτταρίτιδα.

Η θεραπεία με τον κρουστικό υπέρηχο βοηθάει επίσης στην παραγωγή νέου κολλαγόνου με αποτέλεσμα το δέρμα να ανακτά τη φυσική του ελαστικότητα και σφριγηλότητα.

Πώς λειτουργεί η θεραπεία
Τα κρουστικά κύματα παράγουν ακουστικούς παλμούς οι οποίοι ενεργοποιούντη μικροκυκλοφορία στο λιπώδη ιστό, διαρρηγνύουν τη μεμβράνη των λιποκυττάρων και ρευστοποιούν το λίπος .

Ειδικό τζελ εφαρμόζεται στην προς θεραπεία περιοχή ως προστατευτικό και διαβιβαστικό μέσο για να εξασφαλίσουμε ότι τα ακουστικά κύματα θα διοχετευτούν στο δέρμα χωρίς καμία απώλεια σε ενέργεια.

Η καινοτομία της θεραπείας είναι ότι συνδυάζεται με την εφαρμογή RF VACUUM που δρα στο αποδομημένο λιποκύτταρο με αποτέλεσμα την άμεση διάσπαση και συρρίκνωσή του.

Ταυτόχρονα, η τεχνολογία RF με την τοπική θερμική διέγερση βοηθά τους ινοβλάστες στην παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνη, παρέχοντας έτσι αποτελεσματική επιδερμική σύσφιξη.

Σημεία Εφαρμογής:
Η θεραπεία με τον κρουστικό υπέρηχο εφαρμόζεται σε όλες τις περιοχές του σώματος που παρουσιάζουν αυξημένη λιπώδη μάζα, όπως χέρια, κοιλιά,γλουτοί, μηροί, γόνατα και γάμπες.

Πλεονεκτήματα της θεραπείας:
-Είναι μια ασφαλής, μη επεμβατική θεραπείας χωρίς να απαιτεί χρόνο ανάρρωσης.
-Εφαρμόζεται αποτελεσματικά σε διάφορα μέρη του σώματος.
-Μειώνει τα λιποκύτταρα.
-Μειώνει την παραγωγή και εμφάνιση της κυτταρίτιδας.
-Σημαντικά αποτελέσματα μπορούν να επιτευχθούν σε λίγες μόνο συνεδρίες.