Σταμναγκάθι !Ο πράσινος θυσαυρός

salad 4343738 1280

Το σταμναγκάθι είναι γνωστό ως τροφή αλλά και ως βότανο από την αρχαιότητα και ήταν πάντα μια αξιοζήλευτη τροφή την οποία λίγοι είχαν την δυνατότητα να αποκτήσουν. Διότι η συγκομιδή του ήταν και είναι μια πολύ επίπονη κουραστική και πολλές φορές επικίνδυνη διαδικασία.

Διαβάστε Περισσότερα

Πώς να μην αφυδατώσεις τα χέρια σου απο το συνεχόμενο πλύσιμο χεριών!

washing hands 4940196 1280

Όταν τα χέρια σκάνε σημαίνει ότι έχει χαλάσει ο υδρολιπιδικός φραγμός, αυτός που κρατάει την ισορροπία στο δέρμα, και είναι κάτι που συμβαίνει κυρίως σε άτομα που πλένουν πολύ συχνά τα χέρια τους.

Διαβάστε Περισσότερα

Ένα ισχυρό ανοσοποιητικό είναι η ασπίδα προστασίας μας

tray 2546077 1280

Το μεγαλύτερο ποσοστό του ανοσοποιητικού ,πάνω από 70%, εδράζει στο έντερο ως λεμφικά οζίδια και ιστός όπου και φιλοξενούνται τα βασικά «όπλα» του αμυντικού συστήματος λευκά αιμοσφαίρια,λεμφοκύτταρα,μακροφάγα, τα οποία ανά πάσα στιγμή είναι έτοιμα να αναχαιτίσουν οποιοδήποτε εχθρικό βακτήριο ή ιό.

Διαβάστε Περισσότερα

Βάλτε το περπάτημα στην καθημερινότητά σας και θα δείτε σύντομα τα οφέλη του!

039 810x486 1

Η καθιστική ζωή και η σωματική αδράνεια μπορούν να προκαλέσουν πολλά προβλήματα υγείας. Ωστόσο, δεν γίνεται να βρείτε δικαιολογία έτσι ώστε να μην περπατάτε τουλάχιστον 15 λεπτά κάθε μέρα.

Διαβάστε Περισσότερα

Υγιεινά σνακ για πρωινό που μας δίνουν διαύγεια και ενέργεια

breakfast 1235367 1280

To 20% του πληθυσμού το οποίο σπάνια αρρωσταίνει φροντίζει για αλκαλικό πρωινό το οποίο είναι κατά τεκμήριο πιο παραγωγικό γιατί έχει περισσότερη ενέργεια και ενάργεια λόγω του τρόπου διατροφής του.

Διαβάστε Περισσότερα